A través del nostre regidor actual, Marc Estruch Morant, hem presentat una queixa per registre d´entrada a l´Ajuntament on explicitem les raons de la nostra disconformitat per les formes i maneres utilitzades per l´Alcaldia en allò referent a la invitació a l´acte d´inauguració del Nou Ajuntament.

El Grup Municipal BLOC NACIONALISTA VALENCIÀ arran de la invitació a l’acte d’inauguració del Nou Ajuntament per al 3 de juny de 2011, que és la mateixa que s’ha repartit per totes les cases del poble, i que diu el següent:“L’Alcalde-President de l’Ajuntament de Beniarjó, Salvador-M. Enguix Morant, es complau en convidar-lo a l’acte d’inauguració del NOU AJUNTAMENT, que tindrà lloc el divendres 3 de juny a les 20.30 hores.

MANIFESTA:

La total disconformitat en la forma en que s’ha procedit a l’hora de realitzar dita invitació, en la queno s’ha tingut en compte la resta de representants democràtics que componen la Corporació municipal al fer la invitació de forma personal i única per part de l’alcaldia, sense nomenar per a res a la resta de la Corporació Municipal a la que deu representar, menyspreant amb este fet a la resta de les forces polítiques presents en dita institució.

Que és un fet que ve repetint-se ja diverses vegades, tant en altres actes d’inauguracions, com en felicitacions i com en molts altres comunicats. Que, en este cas en concret, la invitació deu ser, més que mai, en nom de tots els membres de la corporació, i més tractant-se de l’Ajuntament, lloc ones deu fer notar la pluralitat democràtica i és la seu de tots i totes els que representem al poble de Beniarjó.

Que, com a regidor de l’Ajuntament de Beniarjó, Marc Estruch es troba amb el dret i l’obligació cap aquells a qui representa, d’assistir a l’acte d’inauguració. Però deixa constància del seu malestar pels fets ocorreguts.