“Bon dia a totes i tots,

he volgut prendre la paraula per donar les gràcies a tots aquells que han dipositat la seua confianza en nosaltres, el que ha motivat que la nostra força política haja augmentat en número de vots i amb representació a este Ajuntament.

Nosaltres, com a regidors d’este Ajuntament, tenim la intenció d’aconseguir entre tots una política més oberta i transparent, on més gent s’entere d’allò que ací es tracta i s’aprova, i més d’allò que afecta a cadascú, ja siga com a col.lectiu o particularment. Volem que fem entre tots també, una política que siga més participativa, on es consulte més als veïns en les actuacions que els toque de més a prop.

Som conscients en la situació en que queda la distribució de regidors en l’actual Corporació, però una majoria no ha de ser excusa per no escoltar-nos, ni deixar-nos participar a la resta de regidors, que sí que representem, almenys per número de vots, la majoria dels votants del poble de Beniarjó. Han de saber que si nosaltres com a regidors estem contents amb la política que es faça en este Ajuntament, açò es transmetrà als nostres electors, aconseguint una major concordia i participació entre els nostres veïns, i per tant una major satisfacció en el nostre Ajuntament.

No em queda res més que felicitar als regidors del PSOE, que entren de nou a formar part al nostre Ajuntament, felicitar als regidors del PP, tant als que continuen com als que també entre de nou, i felicitar-lo a vosté per la seua nova elecció com Alcalde.

Espere que durant estos quatre anys les persones que hui formen l’Ajuntament de Beniarjó, sigam capaços d’aunar esforços cap a un mateix interés, que no deu ser un altre que Beniarjó”

(Intervenció realitzada en el ple extraordinari per al constitució del nou Ajuntament i l’elecció d’alcalde)