El  Bloc-Compromís som un partit polític amb regidors a l’ajuntament de Beniarjó, per tant ens mereixem el mateix respecte que nosaltres demostrem als altres regidors i regidores de l’ajuntament.

L’afany de protagonisme que tenim és col·laborar i aportar tot allò que creiem per millorar Beniarjó, cosa que no és possible ja que en el repartiment de tasques se’ns va excloure a tota l’oposició aplicant la majoria absoluta del PP  per decisió de l’Alcalde.

No vam fer un fullet de cara a la galeria. I convidem al PP a que especifiquen quines són “las verdades a medias” que hi ha en fer pública la descripció del càrrec, persona que l’ocupa, retribucions que perceben els regidors del govern del PP i hores que tenen assignades.  No siguen hipòcrites, perceben un sou directament pagat dels impostos de tots i totes nosaltres. Diguen on està la veritat a mitges.

Veritat a mitges és dir que s’han abaixat el sou un 10% i comprovar que en aquesta legislatura el govern municipal ens costa més diners que la legislatura passada ja que ara tenen retribució quatre regidors en lloc de tres.

Demostren tindre poc bagatge polític o poc sentit de la democràcia. Votar en contra o abstindre’s, és tant lícit i democràtic com votar a favor, i més encara quan ens enfrontem amb un govern que decideix projectes sense fer partícip a ningú, presentant als plenaris tant sols aquells que estan obligats o els interessa.

Nosaltres continuarem treballant, reflexionant i proposant alternatives que considerem més beneficioses per al nostre poble, perquè darrere d’un vot nostre hi ha un treball col·lectiu, al que tots i totes dediquem hores del nostre temps. Sense fer de la política una professió remunerada.

No ofèn qui vol sinó qui pot. Senyors/es del PP de Beniarjó mai hem intentat votar cap punt informatiu. No ofenguen la nostra intel·ligència. Qui posa els punts de l’ordre del dia a votació és l’Alcalde, i els que ens quedem a vegades sense la informació, per a emetre una decisió coherent i raonada ,som nosaltres.