RESUM DEL PLENARI EXTRAORDINARI CONVOCAT PER AL DILLUNS 14 DE MAIG DE 2012 A LES 20.30 H:

 

ORDRE DEL DIA

 

  1. APROVACIÓ, SI ÉS PROCEDENT, OPERACIÓ DE CRÈDIT CONFORME AL REIAL DECRET LLEI 4/2012, DE 24 DE FEBRER.
  2. APROVACIÓ, SI ÉS PROCEDENT, PROJECTE TÈCNIC, COMPROMÍS APORTACIÓ ECONÒMICA MUNICIPAL I ACCEPTACIÓ DELEGACIÓ CONTRACTACIÓ OBRA PPOS 2012.
  3. LIQUIDACIÓ EXERCICI 2011.

 

  1. APROVACIÓ, SI ÉS PROCEDENT, OPERACIÓ DE CRÈDIT CONFORME AL REIAL DECRET LLEI 4/2012, DE 24 DE FEBRER.

Es tracta d’aprovar el préstec que se de firmar per fer front als pagaments als proveïdors, que recordem que era una quantitat de més de 134.000 €.

S’aprovà amb els nostres dos vots i amb els cinc del PP. El PSOE votà en contra. Després de votar a favor vam comentar que no estàvem d’acord amb l’interès perquè no sabíem quin seria exactament l’interès definitiu. El 16 de maig ja ha dit el govern central que l’interès que pagaran els ajuntaments serà de 5,93% variable cada tres mesos, i tal efecte vàrem presentar una moció demanant que fora de l’1% + 0.25. L’Alcalde afegí que al llarg d’enguany que la idea era d’anar baixant el préstec per a pagar el menor interés possible.

2. APROVACIÓ, SI ÉS PROCEDENT, PROJECTE TÈCNIC, COMPROMÍS APORTACIÓ ECONÒMICA MUNICIPAL I ACCEPTACIÓ DELEGACIÓ CONTRACTACIÓ OBRA PPOS 2012.

Es tracta d’aprovar un projecte que consisteix en la construcció d’un CENTRE SOCIO-ESPORTIU, que en definitiva serà un bar d’aproximadament 80 m² de menjador i una inversió al final de més de 100.000,00 euros.

S’aprovà amb els 5 vots del PP i amb el vot del PSOE. El Bloc – Coalició Compromís votà en contra.

Entre les raons que vam anomenar per a votar en contra vam dir que no ens semblava correcte construir un restaurant que poguera fer la competència a la resta de bars – restaurants que hi ha al poble. Nosaltres quan se’ns comentà al principi, sí que ens semblava bé pensant que es construiria un xicotet quiosc on es poguera prendre refrigeris, cervesa, alguna cosa per a picar però no un restaurant conforme està projectat amb un saló de vuitanta metres quadrats. A més, una de les raons per les quals es pretén construir el restaurant és per a què no entren els vehicles de la gent que vol accedir per anar al poliesportiu i ara, amb el restaurant entraran i eixiran vehicles de major grandària per carregar i descarregar material. El pressupost d’execució material del restaurant és aproximadament de 100.000 euros dels quals l’Ajuntament ha de pagar de moment en la primera fase uns 16.400 euros, és per això que pensem que no és una època adequada per fer una inversió tan important.

 

3. LIQUIDACIÓ EXERCICI 2011.

 

Este punt no es vota, però se’ns informa del resultat dels comptes de l’any 2011, que de forma molt resumida ens diu que el romanent de tresoreria a 31-12-2011 passa a ser aproximadament uns 62.300 euros dels 121.000 que hi havia el 31-12-2010.