El govern local continua sense un protocol d’actuació d’urgència per tal de trobar solucions als casos de famílies desnonades.

Aquestes són les denúncies que va realitzar el Grup Municipal del BLOC-COMPROMÍS PER BENIARJÓ al darrer plenari ordinari:

– El grup de govern a l’Ajuntament continua actuant sense tenir en compte l’opinió de l’oposició. L’alcalde aprovà per resolució la convocatòria d’un procés de selecció per a la constitució d’una borsa de treball de monitor en animació socio-cultural, de la qual no sabíem res els membres de l’oposició, assabentant-nos per un correu el mateix dia que s’obria el termini de presentació d’instàncies.

A més, on es defineix la composició de la Comissió de Valoració diu que estarà integrada per membres designats per l’Alcalde, continuant sense donar participació a la resta de representants a l’Ajuntament.

– S’aprovà una modificació de crèdit per a la construcció d’un bar al poliesportiu municipal. El govern municipal del P.P. va aprovar una modificació de crèdit de més de 7.000 euros per a la construcció d’un bar (centre socio-esportiu) augmentant el pressupost inicial d’uns 108.000 a 115.000 €, amb la particularitat que, inicialment l’obra anava a fer-se per administració, és a dir, contractant l’Ajuntament la mà d’obra i la compra de materials i que açò també s’ha modificat. Un projecte que no creiem que siga prioritari en aquests moments, que a més de costar-nos més car, no repercutirà de la mateixa forma en la mà d’obra a contractar en la gent de Beniarjó.

Aquest bar creiem que, a més, serà una competència per als bars ja existents al municipi, ja de per sí prou castigats amb la crisi i que en compte d’ajudar-los  mitjançant la rebaixa de la taxa d’ocupació de via pública, tal i com vàrem proposar al plenari, veiem que se’ls castiga més.

– Continuem sense un protocol d’actuació d’urgència per tal de trobar solucions als casos de famílies desnonades d’acord amb les possibilitats econòmiques de les persones afectades. Després d’aprovar-se per unanimitat al plenari del 26 de juliol una moció sobre mesures de paralització de desnonaments, presentada pel BLOC- COMPROMÍS PER BENIARJÓ, on un dels acords era el d’establir un protocol d’actuació d’urgència, passats  quatre mesos continuem sense tenir cap protocol establert i sense crear-ne cap grup de coordinació entre els serveis socials, el govern local i la resta de formacions polítiques. A més, tampoc s’ha complert la periodicitat de les esmentades reunions tal i com es demana i s’aprovà a l’esmentada moció.