Des del col·lectiu del BLOC-COMPROMÍS per Beniarjó, volem mantenir-vos informats d’allò que ens pareix més rellevant de la política municipal, i complint en esta tasca volem fer saber que s’ha aprovat un projecte per a executar un bar de nova construcció a l’entrada del poliesportiu, amb els vots a favor del PP i PSOE. Nosaltres vàrem votar en contra.

 

A nosaltres, en un principi, la idea ens pareixia bé, pensàvem que el que es pretenia era construir un “baret – quiosc”, que prestés uns serveis mínims com ara, refrescos, papes, olivetes, fins i tot cafés i granissats, etc.

 

La nostra sorpresa fou quan ens varen presentar un projecte on es pretén fer una espècie de restaurant, un bar amb un menjador de 80 m2 a part de la  terrassa que queda fora, amb la seua cuina completa i tot.

 

Ens pareix una barbaritat, conforme està la situació avui en dia, que vulguen invertir en un nou bar (restaurant), més de 100.000 € de recursos municipals en el què això suposa i més en estos temps en què eixos recursos són tan necessaris per a altres coses i a més, per a fer-ho fora del poble, fent mal als altres bars i negocis similars que hi ha dins el poble, a més d’empobrir més la vitalitat i l’ambient del centre urbà.

 

A més, serà, com ja ens varen dir al plenari, un bar de gestió privada, és a dir, donar els beneficis per algun particular amb la inversió feta amb diners de tots, cosa que evidentment nosaltres no podem compartir.