El passat dimecres 30 de gener el Bloc-Compromís per Beniarjó vàrem sofrir novament l’actitud antidemocràtica per part de l’alcalde Salvador Enguix al negar-nos una dependència municipal per  a realitzar una reunió informativa respecte al nou rebut de fem emès pel Consorci de la Gestió de Residus.

Després de presentar la sol·licitud pel registre  d’entrada de l’ajuntament de Beniarjó per a que se’ns cedís una sala  de l’edifici social polivalent per a la realització de dita reunió informativa per al 30 de gener a les 19:00 hores i després de comunicar-nos verbalment al mateix moment de l’entrega de la sol·licitud, el primer tinent d’alcalde, que no hi havia cap problema, el Secretari Local del Bloc Nacionalista Valencià a Beniarjó, Marc Estruch va rebre una telefonada del Sr. Alcalde informant-nos que l’Ajuntament ja tenia una reunió pel mateix tema el proper dilluns, a la qual cosa Marc Estruch, també regidor de l’ajuntament li contestà que ja li diria alguna cosa al respecte.

El dimarts pel matí el regidor del Bloc-Compromís, contactà amb el Sr. Alcalde Salvador Enguix i li comunicà la intenció de realitzar dita reunió, reiterant la petició de la sala, al què el Sr. Enguix respongué que si volíem fer la reunió ens buscàrem el lloc, negant-nos així un lloc públic per poder fer una reunió motivada per l’interés demostrat per molts veïns de Beniarjó sobre aquest tema, degut a la falta d’informació donada fins al moment per part de l’ajuntament.

Es va arribar a fer un ban mitja hora abans de començar la reunió, convocant a una altra reunió que ha de fer l’ajuntament el proper dilluns, creant confusió a la gent que fins i tot es va pensar que la nostra reunió s’havia ajornat.

La reunió va poder realitzar-se finalment al local que té en propietat l’Associació Artístic–Musical Ausiàs March de Beniarjó, acudint prop del centenar de persones, amb una gran participació per part del públic formulant-se moltes preguntes i exposant molts dels assistents, el seu parer respecte al tema tractat.