Des de BLOC-COMPROMÍS per Beniarjó esperen que aquesta siga la primera d’altres cites amb la poesia i que contribuïsca a rellançar el Premi de Poesia Senyoriu d’Ausiàs March de Beniarjó. A l’àlbum de la pàgina de Facebook, teniu totes les imatges.

IMG_0500

El passat divendres, 19 d’abril, el BLOC-COMPROMÍS per Beniarjó va organitzar un acte de poesia i música junt a SAFORÍSSIMS societat literària al qual acudiren unes 200 persones, que ompliren la Llar de l’Agrupació Artístico-Músical Ausiàs March de Beniarjó.Al principi de l’acte es va projectar un vídeo inèdit amb una entrevista que Josep Ferrer Solivares li va fer a Vicent Andrés Estellés, a l’any 1987 amb motiu del Premi de Poesia Senyoriu d’Ausiàs March de Beniarjó, del què fou guanyadora Teresa Pascual.

Alícia Izquierdo i Maria Josep Escrivà van dirigir l’acte presentant als diferents poetes; el primer a intervindre fou Josep Piera, recitant poemes d’Ausiàs March en la seua versió actualitzada.

A continuació, intervingueren els últims guardonats amb el Premi Poesia Senyoriu d’Ausiàs March de Beniarjó, Carles Vicent Siscar, Vicent Olaso i Carles Miret, recitant poemes de Vicent Andrés Estellés i altres de propis, molts d’ells inèdits. Begonya Pozo va excusar la seua assistència, però Maria Josep Escrivà es va encarregar de llegir alguns poemes d’aquesta poetessa.

Entre les intervencions dels poetes i poetesses, un quintet de vent de l’Agrupació Artístico-Musical Ausiàs March de Beniarjó va interpretar peces musicals tan conegudes com Al Vent i Veles e Vents de Raimon, El Cant dels Ocells o Què tinguem sort de Lluís Llach, entre d’altres. L’acte acabà passades les 22 h, després del qual el públic va poder conversar en un vi d’honor.

Des de BLOC-COMPROMÍS per Beniarjó valorem de forma molt positiva la celebració de l’acte i esperem que aquesta siga la primera d’altres cites amb la poesia i que açò contribuïsca a rellançar el Premi de Poesia Senyoriu d’Ausiàs March de Beniarjó.