ESTEM DESVANITS

 

En aquests últims anys veiem que l’acte del Lliurament no estava a l’altura del prestigi que té el Premi de Poesia Senyoriu d’Ausiàs March a nivell literari, mancant-li tant la difusió als mitjans de comunicació com la participació del poble i de la comarca.

Des del Bloc-Compromís per Beniarjó ens marcàrem l’objectiu de revitalitzar l’acte del Lliurament del Premi de Poesia Senyoriu d’Ausiàs Mach.

És per açò que celebràrem l’acte del divendres 19 d’abril que organitzàrem junt a Saforíssims Societat Literària, en homenatge a Vicent Andrés Estellés, que comptà amb una nombrosa assistència de públic i que serví de crida per a què la gent acudira posteriorment al Lliurament del Premi de Poesia Senyoriu d’Ausiàs March.

També era necessària la presència i implicació de les autoritats, és per això què, el Bloc-Compromís per Beniarjó sol·licità la presència al Lliurament del Premi del nostre Secretari General i Diputat a Les Corts Valencianes Enric Morera, de la nostra Secretària Comarcal Pepa Izquierdo i dels nostres alcaldes i regidors de la comarca.

Això actuà de ressort per a què assistiren altres càrrecs polítics, tenint la major assistència de públic i representació d’autoritats des de fa 10 anys

Enguany sí que hem vist que l’acte ha tingut la repercussió mediàtica en premsa que li correspon al Lliurament del Premi de Poesia Senyoriu d’Ausiàs March, per tant

Objectius complits.