RESUM DEL PLENARI EXTRAORDINARI CONVOCAT PER AL DIVENDRES 27 DE DESEMBRE DE 2.013 A LES 13.30 H:

Les regidores i regidors presents al plenari foren pel:

Partit Popular: Salvador Enguix, César R. Peiró, Mª Amparo Giménez i Carlos Domínguez.

Partit Socialista Obrer Espanyol: Juan Víctor Escrivà, Fernando Sellens.

Bloc-Compromís: Marc Estruch i Joan Josep Morant.

1.     APROVACIÓ PROVISIONAL, SI ÉS PROCEDENT, MODIFICACIÓ ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE LA TAXA DE PISCINA I INSTAL·LACIONS ESPORTIVES.

La idea del govern del PP és pujar els preus dels abonaments per a la piscina, el de pistes, el conjunt de piscina i pistes i el del gimnàs. El govern al·lega que el manteniment del poliesportiu és molt car i que una manera d’aconseguir més diners per a fer front a les despeses és pujar els preus.

Al nostre torn de rèplica vam comentar que no som partidaris de la pujada de preus, si al·leguen que ha baixat el nombre d’assistents al poliesportiu, no creiem que siga la millor manera d’animar a la gent a què acudisca al poliesportiu pujant els preus de la taxa. Afegim que el govern el que ha de fer és fomentar l’ús de les instal·lacions esportives del poble.

Després del debat entre les forces polítiques, la deixem la taxa conforme està actualment.

2.     APROVACIÓ PROVISIONAL, SI ÉS PROCEDENT, MODIFICACIÓ ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE LA TAXA PER PRESTACIÓ DE SERVEIS SOCIO-CULTURALS.

Aquest punt tracta d’aprovar la taxa que hi ha per a prestar els serveis socio-culturals de Beniarjó, com ara l’Escola de Nadal, de Pasqua, d’Estiu, el Campament, etc. Al tractar-se d’una ordenança consensuada amb la resta de forces polítiques no tenim res a dir.

S’aprovà amb el vot favorable de totes les regidores i regidors de l’Ajuntament. (PP 4, PSOE 2, BLOC-COMPROMÍS 2).