Plenari extraordinari de 6 de febrer de 2.014 a les 20 h.

ORDRE DEL DIA

  1. Aprovació, si és procedent, barem de mèrits específics per la provisió en propietat del lloc de treball de secretaria-intervenció de l’Ajuntament de Beniarjó, mitjançant concurs ordinari.
  2. Informe trimestral 4rt. Trimestre 2013 sobre compliment dels terminis previstos en la Llei 15/2010 de 15 de juliol.
  3. Informe de la intervenció 4rt. Trimestre 2013 d’execució pressupostària sobre compliment de les obligacions trimestral de subministrament d’informació de la Llei 2/2012 LOEPSF desenvolupada per l’Ordre HAP/2105/2012.
  4. Informe trimestral, seguiment Pla d’Ajust.
  5. Aprovació, si és procedent, moció del grup Bloc-Compromís sobre deute històric.
  6. Aprovació, si és procedent, moció del grup Bloc-Compromís sobre la nova Llei de Seguretat Ciutadana.
  7. Aprovació, si és procedent, moció del grup Bloc-Compromís sobre excedents pressupostaris del Pla Conjunt d’Ocupació.
  8. Aprovació, si és procedent, moció del grup Socialista en defensa de la lliure decisió de les dones i en contra de la nova regulació de la interrupció voluntària de l’embaràs.
  9. Aprovació, si és procedent, moció del grup Socialista per rebutjar el nou pagament per a fàrmacs que dispensen els hospitals de forma ambulatòria.
  10. Aprovació, si és procedent, moció del grup Socialista sol·licitant la derogació del nou copagament als discapacitats i dependents.
  11. Aprovació, si és procedent, moció del grup Socialista en defensa dels ciutadans afectats per l’impagament de la Generalitat de les ajudes a l’habitatge.