El passat dijous onze de novembre, el Bloc-Compromís per Beniarjó va celebrar una reunió informativa sobre l’aigua: Un bé escàs i bàsic per la vida. La gestió de l’aigua potable a Beniarjó.

 Després de la xerrada magistral feta pels professors Josep Mª Ferrairó i Jesús Villaplana, on explicaren la importància vital de l’aigua i la seua fragilitat mediambiental, el nostre regidor a l’ajuntament de Beniarjó Marc Estruch, va explicar el procés iniciat pel govern municipal del PP per a traure a concessió la gestió de l’aigua potable al municipi i com per part del Grup Municipal del Bloc Compromís es va demanar “la creació d’una comissió de treball tècnica i política que realitze un projecte per la re-municipalització del proveïment d’aigua potable a tot el terme municipal, per poder gestionar directament aquest servei.”

 L’objectiu del Bloc-Compromís de Beniarjó, és obtindre informació per a que entre tots puguem valorar quina és la millor opció per al nostre municipi a l’hora de decidir sobre un tema tan important com és la gestió de l’aigua potable. Tot i estar convençuts de que l’opció més favorable és la gestió directa, el que volem és que la gent del poble estiga informada i puga decidir i no ser una decisió presa per uns pocs i que lligue a tot un poble per als pròxims 25 anys.

 En finalitzar la reunió es va proposar pels assistents el crear una comissió ciutadana per fer un seguiment sobre el tema, aconseguir la informació necessària per fer-la arribar a tota la població i conscienciar així a la gent de la importància d’esta decisió.