RESUM DEL PLENARI EXTRAORDINARI CONVOCAT PER AL DIMARTS 23 DE DESEMBRE DE 2.014 A LES 13.30 H:

Les regidores i regidors presents al plenari foren pel:

Partit Popular: Salvador M. Enguix, César R. Peiró, Mª Milagros Vicens. (*)

(*) Informar-vos que comptant aquest plenari, al llarg del que portem d’any 2.014, ha faltat algú/na del Partit Popular en vuit ocasions als plenaris, tot i ser els únics que cobren un sou de l’Ajuntament.

Partit Socialista Obrer Espanyol: Juan Víctor Escrivà.

Bloc-Compromís: Marc Estruch i Joan Josep Morant.

 

 1.  APROVACIÓ, SI ÉS PROCEDENT, CONVOCATÒRIA 35É PREMI POESIA SENYORIU D’AUSIÀS MARCH.

Se’ns fa saber quina és la intenció del govern alhora de convocar la propera edició del Premi de Poesia Senyoriu d’Ausiàs March. Les bases són les mateixes que les de l’any passat, el premi en metàl·lic és de tres mil euros i la publicació del llibre en una editorial valenciana de prestigi. El termini per presentar els llibres acabarà el proper 6 de febrer de 2.015 i el Lliurament del Premi serà el proper 18 d’abril de 2.015 a les 20 hores.

El Bloc-Compromís aprofità per preguntar per l’opció de presentar els volums tant en paper com en format informàtic i ens contestaren que el jurat fa un parell d’anys va comentar la possibilitat de poder presentar les obres en format informatitzat i que l’any passat ja no van dir res.

S’aprovà amb el vot favorable de totes les regidores i regidors de l’Ajuntament. (PP 3, PSOE 1, BLOC-COMPROMÍS 2).

 

2.  DONAR COMPTE DE L’EXPEDIENT RELATIU A LA INVERSIÓ AMPLIACIÓ CENTRE SANITARI I REORDENACIÓ ACCESSOS, CONVENI SINGULAR DIPUTACIÓ PROVINCIAL.

Se’ns informa d’aquest expedient que fou aprovat per resolució d’alcaldia. Es tracta d’ampliar l’actual centre sanitari amb una nova zona destinada a la consulta de pediatria. Aquesta zona ampliada tindrà una superfície construïda de 75 m² i donarà lloc a dues sales noves d’atenció al públic i un bany adaptat per a minusvàlids. El pressupost de licitació apuja a cent mil euros. Es canviarà també el paviment de les diferents voreres del centre, es plantaran nous arbres i es col·locaran nous fanals.