Els populars de Beniarjó, inicien la seva nova pàgina de perfil a Facebook, igual que van acabar l’anterior, desqualificant i fent creure als veïns del poble, que la tasca d’informació de l’oposició, i de transparència sobre un tema tan important com és la gestió de l’aigua potable a Beniarjó, és marejar o intentar confondre als veïns i veïnes.

Senyores i senyors del partit popular, el que no tenen vostès és cultura democràtica, i qui no té un altre argument polític per defendre l’indefensable, recorre a les desqualificacions de l’oposició, mitjançant mentides.

És la Plataforma per la gestió directa de l’aigua potable a Beniarjó, la que està arreplegant signatures a favor de la gestió directa de l’aigua. Llavor que recolzem com a grup polític, i amb la que estem d’acord.

En el cas que ens ocupa, informar de la renovació de la concessió de la gestió de l’aigua potable a Beniarjó, no és un tema senzill com diuen vostès. Si fos així ho rebatrien amb arguments i no amb desqualificacions.

El període és de 25 anys, és una hipoteca important per al nostre poble.

Un contracte amb l’empresa privada pujarà el rebut de l’aigua.

Amb la gestió directa es podrien crear llocs de treball al poble.

La gestió al fer-se directament des de l’ajuntament, qualsevol problema que tingués un veí se solucionaria des d’allí.

Perquè també es podria evitar que a algunes famílies, per problemes econòmics no se’ls tallés l’aigua, assegurant que a ningú se li prive d’un bé tan bàsic i escàs.

 I sí que hi ha misteris, per exemple:

1.-Per què l’alcalde que hauria de ser el de tots els veïns, no explica aquest tema tan important per a tots?.

2.-Per què no es fa un estudi de gestió directa des de l’ajuntament que és el que demanem, i amb la informació de les dues opcions siguem els veïns els que decidim quina opció és la millor per tots?.

3.-Per què a això el PP li diu crispar, confondre i infondre por als veïns de Beniarjó?.

 Nosaltres creiem en la feina, la informació, la transparència i la participació ciutadana.

Per cert, a Benissa amb govern del PP, la gestió de l’aigua potable és de gestió directa, i no està privatitzada, i s’han estalviat quantitat de diners.

Cada poble té unes característiques determinades, i nosaltres creiem que Beniarjó reuneix els requisits per poder exercir la gestió directa des de l’Ajuntament.

Nosaltres sempre anem a defensar abans els interessos del poble de Beniarjó que els de partit. Sembla que el Sr. alcalde segueix també igual, defensant els interessos de partit abans que els del seu poble.