Al passat plenari extraordinari celebrat el dijous 12 de novembre de 2.015 a l’Ajuntament de Beniarjó, el regidor de cultura i educació Joan Francesc Simó portava dos punts a tractar, un, la convocatòria i bases del 36é. Premi de Poesia Senyoriu d’Ausiàs March i el segon, l’adhesió al programa Xarxa Llibres de text de la Comunitat Valenciana.

La convocatòria i bases del 36é. Premi de Poesia Senyoriu d’Ausiàs March són les següents: la dotació econòmica apuja a 3.500 € (500 € més que l’anterior convocatòria). El termini per presentar els originals a l’Ajuntament de Beniarjó finalitzarà el dia 12 de febrer de 2.016. El lliurament del Premi serà el dissabte 23 d’abril de 2.016 a les 20 hores, a l’Auditori Municipal de Beniarjó. Per a aquesta edició s’ha decidit canviar la ubicació del lliurament a l’Auditori Municipal per tal de donar-li més importància i rellevància comarcal. El punt s’aprovà per unanimitat per totes les forces polítiques.

L’adhesió al programa Xarxa Llibres de text de la Comunitat Valenciana el que pretén és que l’alumnat d’ensenyances obligatòries puguen rebre fins un màxim de 200 € de l’ajuda total al lliurar els llibres i material curricular a la fi del curs. El pagament d’aquesta ajuda ve per parts iguals per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, la Diputació de València i per l’Ajuntament de Beniarjó. El punt s’aprovà per unanimitat per totes les forces polítiques.