El passat divendres 27 de novembre, la Regidoria de Polítiques Socials (Compromís) de l’Ajuntament de Beniarjó organitzà un acte en contra de la violència de gènere. A les 18.30 h. hi hagué una concentració a la Plaça Ausiàs March amb gran participació de veïns i veïnes del poble. Des d’allí, iniciaren una marxa reivindicativa cap a l’Ajuntament nou de Beniarjó amb pancartes, on es podia llegir lemes com “Per la dignitat”, “La violència és l’últim refugi de l’incompetent”.

Una vegada a l’Auditori Municipal, la presentació de l’acte va ser a càrrec de la regidora Eva LLinares (PSOE), i, es llegí un manifest per retre homenatge a les dones assassinades per homes masclistes, per part de la regidora de Polítiques Socials Rosa Montaner (Compromís).

Posteriorment participaren també Maria Josep Orovay i Teresa Martínez, recitant poesies i Gema Fornet en una actuació musical.

Per finalitzar l’acte, es projectà una pel·lícula dura i realista, presentada per la regidora Laura Faus (PP) que abordà el tema de la violència de gènere dins de la parella.