Comunicat de premsa. En contra de la violència de gènere.

El passat divendres 27 de novembre, la Regidoria de Polítiques Socials (Compromís) de l’Ajuntament de Beniarjó organitzà un acte en contra de la violència de gènere. A les 18.30 h. hi hagué una concentració a la Plaça Ausiàs March amb gran participació de veïns i veïnes del poble. Des d’allí, iniciaren una marxa reivindicativa cap a l’Ajuntament nou de Beniarjó amb pancartes, on es podia llegir lemes com “Per la dignitat”, “La violència és l’últim refugi de l’incompetent”.

Una vegada a l’Auditori Municipal, la presentació de l’acte va ser a càrrec de la regidora Eva LLinares (PSOE), i, es llegí un manifest per retre homenatge a les dones assassinades per homes masclistes, per part de la regidora de Polítiques Socials Rosa Montaner (Compromís).

Posteriorment participaren també Maria Josep Orovay i Teresa Martínez, recitant poesies i Gema Fornet en una actuació musical.

Per finalitzar l’acte, es projectà una pel·lícula dura i realista, presentada per la regidora Laura Faus (PP) que abordà el tema de la violència de gènere dins de la parella.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *