Beniarjó s’adhereix al programa La Ruta de la Salut.

Atenent a sol·licitud de la Regidoria de Polítiques Socials, el municipi de Beniarjó ha estat un dels pobles seleccionats per a participar al programa LA RUTA DE LA SALUT.

El dimecres 13 d’abril, l’alcalde de Beniarjó Victor Escrivà i la regidora Rosa Montaner anaren a la reunió amb la resta de representant d’altres Ajuntaments, on la diputada de Benestar Social Mercedes Berenguer, els va explicar aquesta iniciativa, destacant la importància de la prevenció i hàbits saludables del dia a dia.

Aquest programa té una finalitat, no només preventiva sinó també pedagògica, està subvencionada per la Diputació Provincial de València, amb la col·laboració de l’Hospital General de València. Els professionals de l’Hospital General deixen els seus centres per acostar-se a les comunitats i les famílies per oferir un servei de salut programat i preventiu. Tot això amb la col·laboració i implicació dels ajuntaments que cedeixen les seves instal·lacions i els seus recursos per fer d’aquesta iniciativa un èxit de participació.

Les proves que es van a realitzar inclouen electrocardiogrames, espirometries i cooxímetre, presa de tensió i glucosa, massa corporal i revisió bucodental, entre altres, així con xerrades i vídeos informatius.

Com veiem és una sort per al nostre poble poder formar part d’aquest projecte, al que podran acollir-se totes les persones que vulguen de manera totalment gratuïta.

Esperem la confirmació del dia, per informar-vos amb més detall.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *