Nota informativa sobre les obres als torradors del camp de futbol 7.

El motiu de les obres d’adaptació, és degut a que en l’any 2013 va eixir una nova normativa des de la Conselleria, que obliga als cremadors, paellers,  torradors i demés, a complir una sèrie de condicions, com ara, estar coberts,  tindre malla mata espurnes (xispes) a l’eixida de fums entre d’altres coses.

Esta normativa obliga a les noves instal·lacions a complir estos requisits, i a les que ja estaven construïdes, com és el cas de Beniarjó,  ens donaven dos anys per adequar-les.

Des de l’any 2013 fins al 2015 no es va fer cap actuació per part de l’anterior govern municipal per condicionar la zona, i ara hem hagut de ser el nou govern el que faça l’adaptació, amb uns costos sobre els 6.000 euros en càrrec als pressupostos de 2016. Hem aprofitat que tenim ordre de Conselleria de clausurar els torradors fins al 30 de setembre, per realitzar les obres. Quan estiguen finalitzades s’obrirà la zona, però respectant l’ordre que prohibeix fer foc fins l’esmentada data.

Imatge via Ajuntament Beniarjó

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *