1.- APROVACIÓ, SI ÉS PROCEDENT, ESBORRANY ACTA DE SESSIÓ DE DATA 26 D’OCTUBRE DE 2023.

2.- APROVACIÓ, SI ÉS PROCEDENT, EXPEDIENT 26/2023, DE MODIFICACIÓ DE CRÈDIT EXTRAORDINARI.

Aprovat per unanimitat per tots els regidors de l’Ajuntament. L’objectiu és complementar la xifra rebuda per part de la Diputació de València per a posar un pas de vianants intel·ligent a Beniarjó dins del programa Smart City 2023.

3.- APROVACIÓ, SI ÉS PROCEDENT, EXPEDIENT 27/2023, DE MODIFICACIÓ DE CRÈDIT PER SUPLEMENT.

Aquest punt tracta de diferents factures de partides del pressupost com ara parcs i jardins, centre educatiu, instal·lacions esportives, etc. La discrepància principal d’aquest punt era sobre factures del cementeri i sobre el pressupostos participatius de l’any passat. Les factures del cementeri pujaven a 2.798,73 € per la compra d’una escala i per la compra d’un producte per tal d’accelerar la descomposició del cos una vegada soterrat. La partida dels pressupostos pujava a 2.234,70 € i era per les modificacions en la instal·lació elèctrica que s’han hagut de fer al col·legi per tal d’instal·lar els aparells d’aire condicionat (que fou la proposta guanyadora l’any passat). Aquestes modificacions les va demanar la Conselleria d’Educació des de la Generalitat Valenciana. En aquesta proposta, des del principi, Compromís no la vam veure massa clara al pensar que no es tractava d’una competència municipal.

Al veure el govern que no s’aprovaria aquesta modificació de crèdit, van decidir retirar aquestes partides del cementeri i la dels pressupostos per tal d’aprovar la resta de factures que estaven adjuntes.

Aprovat per unanimitat per tots els regidors de l’Ajuntament.

4.- APROVACIÓ, SI ÉS PROCEDENT, APROVACIÓ INICIAL PLA ESTRATÈGIC DE TURISME SOSTENIBLE DE BENIARJÓ 2023/2025.

Aprovat per unanimitat per tots els regidors de l’Ajuntament.

5.- APROVACIÓ SI ÉS PROCEDENT, BONIFICACIÓ DE L’ICIO EN DECLARACIÓ RESPONSABLE D’OBRES PER A LA INSTAL.LACIÓ SOLAR FOTOVOLTÀICA D’AUTOCONSUM A INSTÀNCIA DE PART.

Aprovat per unanimitat per tots els regidors de l’Ajuntament.

6.- APROVACIÓ SI ÉS PROCEDENT, BONIFICACIÓ DE L’ICIO EN DECLARACIÓ RESPONSABLE D’OBRES PER A LA INSTAL.LACIÓ SOLAR FOTOVOLTÀICA D’AUTOCONSUM A INSTÀNCIA DE PART.

Aprovat per unanimitat per tots els regidors de l’Ajuntament.

7.- DECLARACIÓ INSTITUCIONAL AMB MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL DE L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LA DONA.

Aprovat per unanimitat per tots els regidors de l’Ajuntament.

8.- MOCIÓ QUE PRESENTA EL GRUP POPULAR DE BENIARJÓ EN DEFENSA DE LA CONSTITUCIÓ ESPANYOLA, LA IGUALTAT DELS ESPANYOLS I EL RESPECTE A L’ESTAT DE DRET I LA DEMOCRÀCIA.

No es va aprovar per la corporació municipal. Vots a favor dels tres regidors del PP i amb el vot en contra de Compromís i del PSPV-PSOE.

9.- ASSUMPTES D’URGÈNCIA.

10.- CONTROL I FISCALITZACIÓ ÒRGANS DE GOVERN.

Podeu veure el ple de novembre al següent enllaç: