Els darrers dies, ens vàrem trobar la bústia que tenim instal·lada a la porta de l’Ajuntament vell (Plaça Ausiàs March, 1), tota plena de ratllades.

Tots els veïns del poble de Beniarjó sabeu que esta bústia esta col·locada per arreplegar suggeriments, idees i inquietuds i no entenem a qui pot molestar esta idea, per a sofrir eixa agressió.

La pintada ve firmada per un grup de dretes que s’autoproclamen els únics i veritables defensors del valencianisme.

Són els de sempre, que no accepten la pluralitat d’idees, que es defineixen com els únics que defenen les senyes d’identitat i la cultura dels valencians i valencianes, i actuen d’esta manera autoritària, no volen que la gent diga el que pensa lliurement, que participe en tot allò que li concerneix com a veí del nostre poble. Són uns covards i actuen d’amagat i sense donar la cara.

Nosaltres, per contra, seguirem treballant per una altra manera de fer les coses, de fer política, escoltant els vostres suggeriments, els problemes que ens feu arribar i fer tot el que estiga al nostre abast per poder solucionar-los. Teniu la nostra bústia a la vostra disposició.